Supe creme

Supă cremă de fasole roșie

 Leguminoasele ca alternativă la primul fel de mâncare sunt o alegere excelentă ca sursă de proteine pentru a reduce cantitatea de grăsimi din dieta ta. În timp ce, pentru a crește aportul de fibre, folosiți-le întregi în supe sau cu paste.

Supă cremă de fasole roșie

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt, se pune într-o tigaie cu o lingură de ulei și se rumeneste; Apoi într-o oala se adaugă fasolea, se pune sare si piper după gust, se adauga si ghimbirul făra coaja și se lasă la fiert. Apoi într-un castron mai mare peste conținutul din oala adăugați supa de legume și mixează supa la blender, asigurați-vă că supa nu se usucă complet, dacă este necesar, adăugați mai multă supă de legume.

Se mixează fasolea roșie până când ajunge la consistență de smântână și se fierbe încă un minut; condimentați cu sare și piper dacă este necesar și condimentati cu o lingură de ulei de măsline.

Distribuiți supa în boluri. Se servește la temperatura camerei.

Ingrediente:

-500 gr de fasole roșie
-aproximativ 1,2 l supă de legume
-ghimbir proaspăt
-1 ceapă roșie
sare
piper
-2 linguri de ulei de măsline extravirgin

Sfat. Pentru o viață sănătoasă e important să consumați 2l de apă pe zi, dar și sursa alimentelor este importantă.

Vă recomandăm pe lângă magazinul nostru, o sursă de produse organice găsiți în Metro, Kaufland, Lidl și Selgros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *